Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Last minute
Goed voorbereid op vakantie
De naam zegt het eigenlijk al ‘laatste minuutje’. U krijgt spontaan vakantiekriebels en vertrekt nog liever vandaag dan morgen. Of u was helemaal niet van plan om dit jaar op vakantie te gaan maar vanwege de weersverwachtingen in eigen land bent u toch wel toe aan een heerlijke last minute zonvakantie.

Onze adviseurs

Ook kort voor vertrek is er nog genoeg aanbod bij De Jong Intra Vakanties!
Paul
Paul Europa specialist

Populaire bestemmingen in Last minute

Toch nog op vakantie!

U bent op zoek naar een last minute en daar kunnen wij u zeker bij helpen. Tegen een zeer scherpe prijs bieden wij diverse last minutes aan naar prachtige bestemmingen. 

Ondanks de naam last minute betekent het niet dat u ook binnen één minuutje zult vertrekken. Onder last minutes vallen reizen die binnen ca. 6 weken voor vertrek geboekt zijn. Het grote voordeel van een last minute is dat u vaak voor een prikkie op vakantie kunt. Dus als u flexibel bent in vertrekdatum, kunt u hier optimaal van profiteren.

Naast de last minute zonvakanties bieden wij ook diverse last minute autovakanties aan. Wacht niet langer en boek vandaag nog uw zonvakantie, en wie weet geniet u morgen al van een heerlijke cocktail aan het strand!

Veelal worden last minutes geboekt in de zomermaanden. Echter is het mogelijk het hele jaar door te profiteren van last minutes, zo kunt u bij ons ook terecht voor een leuke last minute stedentrips.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 406 vakanties in Last minute

Ervaringen

Fam. Proper In verband met werk boeken wij altijd vrij last minute. Zelfs dan vinden we altijd nog een leuke vakantie en voor een leuke prijs!
Lees meer Lees minder

Last minute in beeld

 • sfeer Sicilie
  sfeer Sicilie
 • gezin op luchtbed
  gezin op luchtbed
 • Strand Portugal
  Strand Portugal

Populaire vakanties in Last minute

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 406 vakanties in Last minute
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!