Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Vind Vakantie Vietnam
Keuze uit 7 vakanties

Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Vakantie inspiratie
Ontdek welke vakantie bij u past
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
September 2019
Oktober 2019
November 2019
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Vietnam
Goed voorbereid op vakantie

Laat uzelf verassen door één van de Vietnam reizen van de Jong Intra Vakanties. Individueel rondreizen of toch liever met een groep? Het kan allemaal!

Als u Vietnam op uw verlanglijstje heeft staan als een verre reis bestemming dan hebben wij voor u een mooi aanbod Vietnam reizen. U kunt kiezen uit groepsrondreizen, individuele rondreizen of een maatwerk reis door Vietnam. Uit ervaringen van onze gasten concluderen wij dat zij enorm verrast waren over de historie, cultuur en schoonheid van dit land. Laat u ook verrassen door één van onze Vietnam reizen.

Onze adviseurs

Vanuit onze jarenlange ervaring met het samenstellen van verre reizen naar Vietnam hebben wij hier een verzameling gepresenteerd van de mooiste routes en ideeën. Is de route toch niet helemaal naar wens, wilt u iets aanpassen of wilt u meer tijd doorbrengen in Vietnam, laat het ons dan weten. Wij passen graag de reis geheel naar uw wens aan. Indien u een geheel anders voorstel heeft, kijken wij graag met u naar de mogelijkheden en kunnen wij eventueel een offerte geheel op maat voor u samenstellen.

Barbara van Eck
Barbara Verre reizen specialist
Marianne
Marianne Maatwerk specialist
Mariëlle
Mariëlle Verre reizen specialist

Populaire bestemmingen in Vietnam

Veelzijdig

In Vietnam onderscheidt zich het noorden van het zuiden door haar natuur. Het noorden van Vietnam is een bergachtig gebied met kalkstenen punten en groene valleien vol rijstvelden, theeplantjes, huizen op palen en met hyacinten bedekte rivieren. Terwijl het zuiden van Vietnam wordt gekenmerkt door de Mekong Delta. Volle rijstvelden, palmbomen en bloemnvelden, het beeld van een groene oase dringt zich hier aan u op.

Daarnaast beschikt Vietnam ook over de volle lengte van het land over een 2000 km lange kustlijn met prachtge stranden. In miljoenensteden als Hanoi, de hoofdstad, en Ho Chi Minh stad, voormalig Saigon, zijn veel bezienswaardigheden te zien. Onze verre reizen specialisten kunnen u snel en eenvoudig aanvullende informatie verstrekken over ons aanbod Vietnam reizen. Als u graag in een groep reist met een Nederlandsprekende lokale gids, bekijkt u dan ons aanbod voor een groepsreis Vietnam, als u liever een privé rondreis maakt met een Engelssprekende gids en chauffeur, kijkt u dan naar ons aanbod individuele reizen Vietnam. Wij zijn ervan overtuigd dat ons aanbod Vietnam reizen u zal aanspreken. Heeft u zelf al een ideale route in gedachten? Bespreek dan samen met onze maatwerk specialisten de mogelijkheden voor een maatwerk reis Vietnam.

U kunt ook eens kijken bij ons aanbod verre reizen voor meer en andere vakantie landen en verschillende soorten reizen.

Maatwerk reizen

Elk mens is uniek. Daarom heeft iedereen specifieke wensen als het om vakanties gaat. Dat begrijpen wij bij de Jong Intra Vakanties als geen ander. Daarom bieden wij u naast ons uitgebreide aanbod ook maatwerk reizen aan! Uw reis op maat samengesteld door onze specialisten.

Maatwerk reizen

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 7 vakanties in Vietnam

Ervaringen

Familie van der Ven - IJsselmuiden In 3 weken tijd hebben we kennis kunnen maken met een prachtig land en vriendelijke mensen. Onze gids heeft ons tijdens de ries veel verteld over het land. Het land heeft veel mooie natuur maar bovenal ook een rijke cultuur. Een aanrader voor iedereen die iets bijzonders wil zien en meemaken.
Lees meer Lees minder

Vietnam in beeld

 • shutterstock_9247984
  shutterstock_9247984
 • shutterstock_11330743
  shutterstock_11330743
 • shutterstock_11264944
  shutterstock_11264944

Populaire vakanties in Vietnam

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 7 vakanties in Vietnam
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!