Hotel Donauwalzer

Verschillende reismogelijkheden

Uitstekend hotel met comfortabele kamers en een gunstige ligging. Meer reisinformatie

vanaf € 38 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
 • Gratis wifi
 • Comfortabele kamers
 • Prima service
 • Nabij metrostation

Hotel Donauwalzer

Hotel Donauwalzer is een uitstekend boutique hotel met een gunstige ligging in het centrum van Wenen. Het hotel wordt gerund door Familie Kluss en samen met het personeel zorgen zij voor een goede service en de gastvriendelijkheid in het hotel. De verzorgde kamers zijn van alle gemakken voorzien. Hotel Donauwalzer is een perfect hotel voor uw stedentrip Wenen!

Ligging
- In de wijk Josefstadt, vlakbij het historische centrum.
- Metrostation Alser Strasse ligt op enkele minuten lopen.
- Tramhalte voor de deur met een directe verbinding naar Schottentor, vanaf hier loopt u direct het historische centrum in.

Met het vliegtuig:
- Reserveer bij uw boeking een transfer naar het hotel. De rit naar Hotel Donauwalzer duurt ca. een half uur. U kunt uw transfer vanaf de luchthaven toevoegen aan uw boeking in de stap "extra's".
- Vanaf de luchthaven in Wenen kunt u ook met het openbaar vervoer naar het hotel reizen. U neemt de directe CAT trein naar station Wien Mitte. Vanaf Wien Mitte loopt u naar metrostation Landstrasse. Vanaf hier neemt u U4 (groene lijn) in de richting van Wien Heiligenstadt. U stapt uit bij de halte Spittelau. Hier stapt u over op U6 (bruine lijn) in de richting van Wien Siebenhirten. U stapt uit bij halte Alser Strasse.

Faciliteiten
- Receptie
- Liften
- Trendy lounge
- Bar
- Sauna
- Jacuzzi
- Kleine tuin met terras
- Gratis Wifi in het gehele hotel.

Kamers (70)
De comfortabele kamers zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv en minibar.

Bijzonderheden
Parkeren nabij het hotel, ca. € 20 per dag.

Inbegrepen
- WiFi

Niet inbegrepen
- Ontbijt ter plaatse te reserveren tegen betaling
- Parkeren ca. € 20,00
- Sauna (tegen betaling)
- Spa (tegen betaling)

Wenen in het kort

"De schatkamer van de Monarchie", zo zou een korte karakteristiek van de Oostenrijkse hoofdstad kunnen luiden. Eeuwenlang hebben vorsten uit diverse dynastieën kunst verzameld. Al dat moois is nu in diverse musea zoals de Schatkamer van de Hofburg ondergebracht. Tegelijkertijd zorgden de vorsten er ook voor dat het uiterlijk van Wenen werd verfraaid met allerlei monumenten. Het bekendste is Schloss Schönbrunn en iedere rechtgeaarde Wenenliefhebber heeft daar door de vertrekken en door de tuinen van het paleis rondgedwaald. In 2012 is Wenen door een onafhankelijke adviesburo uitgeroepen tot meest leefbare stad ter wereld!

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

 1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
 2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
 3. Hoesten en niezen in de elleboog
 4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
 5. Vermijd handen schudden
 6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
 7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
 9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
 10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.

 


Indien u per eigen auto of motor reist dan dient u er rekening mee te houden dat voor Oostenrijk een tolvignet verplicht is.

Uw vignet kunt u eenvoudig online bestellen.