Hotel La Cite Suspendue

Eigen vervoer reis

Bijzonder familiehotel middenin het Gallische bos en gelegen op Parc Astérix! Meer reisinformatie

vanaf € 181 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
  • Inclusief entreetickets
  • Familievriendelijk
  • Kindvriendelijk
  • Gratis wifi

Hotel La Cite Suspendue

Het schijnt dat wandelaars een oude stad hebben gevonden met de overblijfselen van het Keltische volk… Hotel La Cité Suspendue is een zeer bijzondere accommodatie om te overnachten tijdens een bezoek aan Parc Astérix.

In april 2018 is dit dorp geopend en om de prachtige flora en fauna niet te verstoren is het gehele complex op palen gebouwd. Alleen het aanzicht is al een waar sprookje! Een hotel met pluspunten, want in de weekenden en ook in de schoolvakanties is er entertainment aanwezig voor de kinderen. Zo krijgen de ouders ook even de kans om met de voetjes omhoog te zitten.

Ligging
Hotel La Cité Suspendue ligt op het park Astérix, waardoor u te voet richting alle attracties kunt gaan. Wat ook erg fijn is, is dat u uw auto kosteloos kunt parkeren bij de accommodaties.

Faciliteiten
- Receptie
- Gratis wifi
- Bagageruimte
- Ontbijtruimte
- Pad om te voet richting het park te gaan
- Restaurant
- Kinderhoek

Kamers (112)
Voorzien van badkamer met bad of douche en toilet, TV, radio en minibar.

Kamers

4-persoonskamer
- 1 tweepersoonsbed
- 1 kinderhoek met stapelbed (niet voor personen langer dan 1.80 en bovenste bed voor max. 80 kg en tevens niet voor kinderen jonger dan 6 jaar)
- Badkamer met bad of douche en toilet

Familiekamer voor max. 6 personen
- 1 tweepersoonsbed
- 1 kinderhoek met stapelbed (niet voor personen langer dan 1.80 en bovenste bed voor max. 80 kg en tevens niet voor kinderen jonger dan 6 jaar)
- 1 extra bed
- Badkamer met douche en toilet

Bijzonderheden
- Inchecken: de kamer is vanaf 17.00 beschikbaar.
- Uitchecken is om 10.00 uur.
- Een toeristenbelasting van ca. € 1,50 (p.p.p.n.) dient ter plaatse betaald te worden. Voor kinderen tot 18 jaar geldt er geen toeristenbelasting.

Parc Asterix

De beroemde strips van Astérix en Obelix komen tot leven in dit park, gelegen ten noorden van Parijs. Dit park is een mix van historie en cultuur. Beleef spannende avonturen met de onverslaanbare Galliërs in hun dorp, loop door het Frankrijk uit de Middeleeuwen of kijk naar de dolfijnen uit de Middellandse Zee in het oude Griekenland.

Landen/attracties: La Via Antiqua (straat met prachtige architectuur van 2000 jaar terug), Grèce Antique (nagebouwd Grieks dorpje), La Place de Gergovie (wildwaterbaan Grand Splatch), Village Gaulois (nagebouwde dorp van Astérix en Obelix), Le Vieux Paris (nagebouwd Parijs uit de 17e eeuw), Le Grand Lac (de grootste achtbaan van Europa, Goudurix gaat 7 keer over de kop) en La Cité Romaine (strijdwagenrace, gladiatorengevecht en wildwaterbaan Styx).

Bereikbaarheid: Gelegen aan de snelweg Lille-Parijs, nabij luchthaven Charles de Gaulle op 35 km ten noorden van Parijs. Vanaf de luchthaven Charles de Gaulle kunt u per bus naar Parc Astérix. Vanuit Parijs neemt u de RER-metrolijn B naar Charles de Gaulle en vervolgens de bus naar Parc Asterix.

Openingsdagen: Van april t/m begin november (niet dagelijks in voor- en naseizoen).

Openingstijden: Parc Astérix is geopend van 9.30-19.00 of van 10.00-18.00 afhankelijk van het seizoen (onder voorbehoud van wijzigingen).

Parkeergelegenheid: Uitgebreide parkeermogelijkheden (ca. € 8 per dag).

Shows: Dolfijnenshow in Grece Antique, 3D-films over Afrika en de Galapagoseilanden en diverse shows met magiërs en speciale effecten. De kinderen kunnen zich verkleden als Galliërs, Egyptenaren of Romeinen, waarna zij kunnen meelopen in een parade met Astérix en Obelix.

Voorzieningen: Bank, postkantoor, bagagekluizen, picknickplaatsen, restaurants, winkels en EHBO-post.