Corona virus

De laatste ontwikkelingen rondom Corona virus vindt u hier

Vind Riviercruises Moezel
Keuze uit 8 vakanties
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Moezel
Goed voorbereid op vakantie

De riviercruises over de Moezel zijn een uitstekende manier om deze mooie regio te ontdekken. Uitgestrekte wijnhellingen, mooie dorpjes, talloze burchten en fotogenieke vakwerkstadjes. Alle ingrediënten voor een fijne riviercruise vakantie.

Onze adviseurs

De wijnfeesten aan de Moezel zijn een geweldig spectakel! Overal kleine en grote wijnfestivals en overal kun je de heerlijke Moezelwijnen proeven, echt een aanrader!

jlo
Jan Willem Busreizen specialist
trudy
Trudy Busreizen specialist
Rodger
Rodger Busreizen specialist

Populaire bestemmingen in Moezel

Reisaanbod

Een riviercruise over de Moezel is in ieder jaargetijde een aanrader. Of u nu in het voorjaar gaat, in de zomer of in het najaar. U stapt in Nederland aan boord en bent al snel in een hele andere wereld. Wijnvelden, kastelen, heuvels en pittoreske plaatsjes wisselen elkaar in snel tempo af.

Geniet van het schilderachtige uitzicht tijdens uw riviercruise Moezel en laat u heerlijk verzorgen! Vindt snel de riviercruise Moezel die bij u past!

Naast onze riviercruises Moezel bent u uiteraard ook bij ons aan het juiste adres voor een riviercruise over de Donau of een riviercruise door Nederland.

Wilt u volledig verzorgd op vakantie? Boek dan snel een riviercruise Moezel!

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 8 vakanties in Moezel

Ervaringen

Bep en Mies v/d Ploeg uit Zundert Grote complimenten voor onze reisleidster Marina aan boord van de Horizon. Zij bezit een grote kennis van de bestemmingen en organiseerde een geslaagd avondprogramma met muziek en vertier. Kortom: fantastisch
Lees meer Lees minder
Mevrouw Fokkema De cruise met de Serenade was heerlijk! Prachtige hutten, fijn personeel en mooie bestemmingen. Echt een hele fijne vakantie!
Lees meer Lees minder

Moezel in beeld

 • moezel3
  moezel3
 • Moezelwijn
  Moezelwijn
 • Cochem
  Cochem

Populaire vakanties in Moezel

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 8 vakanties in Moezel
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!