Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Vind Fly-Drive Maleisië
Keuze uit 7 vakanties
Intro
Snel door naar
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

De Jong Intra Vakanties heeft een ruim aanbod aan prachtige fly en drives langs en door de mooiste plekjes van Maleisië. De hotelovernachtingen worden al voor u gereserveerd en een uitgebreide informatiemap met wegenkaarten is bij de reis inbegrepen.

Onze adviseurs

Maleisië is zo'n gastvrij en bijzonder vakantieland dat u reizende door Maleisië een prachtig stukje Azië ontdekt. Het land is een smeltkroes van verschillende bevolkingsgroepen. Maleiers, Indiërs en Chinezen, ieder met hun eigen cultuur en tradities, leven vreedzaam naast elkaar in Maleisië. Het kan niet anders dat u net zo enthousiast als ik terugkomt!

Irene Berkhout
Irene Maatwerk specialist
Mariëlle
Mariëlle Verre reizen specialist
Peter van Wingerden
Peter Maatwerk specialist

Populaire bestemmingen

De fly-drive Maleisië zoals u hem wilt!

Een rondreis per huurauto door Maleisië is een fantastische manier om dit prachtige land te ontdekken. Het wegennet net uitstekend en alles staat zeer duidelijke aangegeven. Onze rondreizen, zorgvuldig samengesteld door echte Maleisië experts, brengen u naar de mooiste plekjes van Maleisië. En wilt u graag een eigen invulling geven aan het programma? Geen enkel probleem, wij helpen u graag bij het verwezelijken van uw droomreis. Dit kan door een kleine aanpassing van een bestaande rondreis maar u kunt ook uw gehele reis op maat laten samenstellen. Onze reisspecialisten zullen alles in het werk stellen om het voor u meest perfecte reisschema samen te stellen, volledig afgestemd op uw wensen, ideeën en budget.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 7 vakanties

Ervaringen

Familie Brouwer Maleisië is een fantastisch land, het heeft ons echt verrast. Voor al de hoofdstad Kuala Lumpur is indrukwekkend, moderne en historisch gebouwen wisselen elkaar af. Ook hebben wij genoten van de hooglanden en de laatste dagen aan het strand. Al met al een mooi vakantie land.
Lees meer Lees minder
Mark en Yvette Wij hebben dit jaar een vliegvakantie naar Maleisië gemaakt met de Jong Intra Vakanties. Gewoon geboekt via hun website, netjes op tijd alle papieren in huis. Net terug van 2 weken Langkawi. Was een heerlijke vakantie, jammer dat het alweer voorbij is!
Lees meer Lees minder

Populaire vakanties in Fly drive Maleisie

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 7 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
  • Zorgeloos genieten
  • Garantie voor een topvakantie
  • Gewoon goed geregeld!