Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Vind Vakantie Maleisië
Keuze uit 34 vakanties

Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Vakantie inspiratie
Ontdek welke vakantie bij u past
Speciaal geselecteerd
Ontdek onze unieke vakanties
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
September 2019
Oktober 2019
November 2019
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Maleisie
Goed voorbereid op vakantie

Wij helpen u met het uitzoeken van een onvergetelijke vakantie in Maleisië. Van individuele rondreizen tot een ontspannende zonvakantie, Maleisië heeft het allemaal!

Ons aanbod Maleisië reizen is zeer uitgebreid en gevarieerd, of u nu individueel of in groepsverband wilt reizen of in één stad wilt verblijven, van de rust genieten of liever aan het stand liggen. Wij helpen u graag met het uitzoeken van een mooie vakantie in Maleisië. Reizen door Maleisië is een ontdekkingsreis en genieten van de gastvrijheid van de bevolking.

NIEUW: digitale maatwerkoffertes

Wilt u uw eigen verre reis samenstellen? Dat kan! Wij helpen u graag. Leuk om te weten: bij ons krijgt u uw maatwerkofferte digitaal! Wij bieden uitgebreide digitale maatwerkoffertes aan voor de bestemmingen: Indonesië, Thailand, Maleisië en Zuid-Afrika. Deze onderscheidende digitale maatwerk offerte bevat veel beleving met inspirerende beelden. Nieuwsgierig geworden? Klik dan hier voor een impressie van één van onze digitale offertes.

Uw eigen verre reis samenstellen? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw reis op maat laten samenstellen

Onze adviseurs

Maleisië is zo'n gastvrij en bijzonder vakantieland dat u reizende door Maleisië een prachtig stukje Azië ontdekt. Het land is een smeltkroes van verschillende bevolkingsgroepen. Maleiers, Indiërs en Chinezen, ieder met hun eigen cultuur en tradities, leven vreedzaam naast elkaar in Maleisië. Het kan niet anders dat u net zo enthousiast als ik terugkomt!

Irene Berkhout
Irene Maatwerk specialist
Mariëlle
Mariëlle Verre reizen specialist
Peter van Wingerden
Peter Maatwerk specialist

Populaire bestemmingen in Maleisie

Uitgebreide mogelijkheden

Maleisië is een zeer gastvrij en bijzonder vakantieland dat zeer veel te bieden heeft. Al reizend door Maleisië ontdekt u Azië! Het land is een smeltkroes van verschillende bevolkingsgroepen. Maleiers, Indiërs en Chinezen, ieder met hun eigen cultuur en tradities, leven vreedzaam naast elkaar in Maleisië.

Reizen door dit land is prima te doen omdat het land een zeer goede infrastructuur heeft. Ons aanbod Maleisië reizen is hier mede op gebaseerd, zodat veel highlights van zowel West Maleisië als Maleisisch Borneo bezocht kunnen worden .Van de aankomststad Kuala Lumpur, de oudste stad van het land Malacca, het paradijselijke Langkawi, de koele hooglanden Cameron Highlands tot de regenwouden van Taman Negara National Park, de “Parel van de Oriënt” Penang en Borneo, één van de rijkste natuurgebieden ter wereld.

In ons aanbod voor groepsreizen Maleisië of individuele reizen Maleisiëvindt u vast en zeker een prachtige reis die al lang op uw verlanglijstje staat. Maar hebt u andere wensen of ideeën om uw reis uit te breiden, bijvoorbeeld om langer op één plaats te blijven, willen wij graag met u meedenken, om een maatwerk reis Maleisiësamen te stellen. Bij veel Maleisië reizen zijn maaltijden als ook excursies en entreegelden inbegrepen, ook afhankelijk van de door u gekozen reis een Nederlandssprekende reisleiding of Engelssprekende Maleisische gids.

Voor meer en andere bestemmingen adviseren wij u om ons aanbod verre reizeneens te bekijken.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 34 vakanties in Maleisie

Ervaringen

Bert en Maikel den Ouden Maleisië is een fantastisch land, het heeft ons echt verrast. Voor al de hoofdstad Kuala Lumpur is indrukwekkend, moderne en historisch gebouwen wisselen elkaar af. Ook hebben wij genoten van de hooglanden en de laatste dagen aan het strand. Al met al een mooi vakantie land.
Lees meer Lees minder
dhr Loonen Onze vakantie is uitstekend verlopen. De organisatie klopte volgens planning en wij hebben nergens een tegenvaller of fout ervaren. Wij hebben genoten van al het moois dat Maleisië te bieden had en zullen zeker nog vaker gebruik maken van De Jong Intra voor het organiseren van verre reizen.
Lees meer Lees minder
Jacco en Belinda Kooijman Wij hebben dit jaar een vliegvakantie naar Maleisië gemaakt met de Jong Intra Vakanties. Gewoon geboekt via hun website, netjes op tijd alle papieren in huis. Net terug van 2 weken Langkawi. Was een heerlijke vakantie, jammer dat het alweer voorbij is!
Lees meer Lees minder
Joke van Loenen Ontzorgen op maat! De Jong Intra heeft voor onze autorondreis door Maleisie maatwerk geleverd. Alles was tot in de finesse zeer goed verzorgd. Vanaf het moment van reservering hebben zij ons ontzorgd. Vriendelijke en accurate medewerksters en goede opvang/begeleiding tijdens onze vakantie. De service ter plaatse was uitstekend. Onze complimenten!
Lees meer Lees minder

Maleisie in beeld

 • Video Maleisie
  Video Maleisie
 • Orang-oetans
  Orang-oetans
 • Langkawi
  Langkawi
 • Kuala Lumpur
  Kuala Lumpur
 • Cameron Highlands
  Cameron Highlands
 • Mount Kinabalu
  Mount Kinabalu
 • Penang
  Penang
 • 12
  foto's
  Canopy Bridge Taman Negara National Park

Populaire vakanties in Maleisie

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 34 vakanties in Maleisie
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!