Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Reizen zonder grenzen...

Wilt u uw medewerkers belonen voor hun inzet? Zoekt u de ultieme manier om uw medewerkers te stimuleren? Wilt u uw best presterende klanten of afnemers belonen voor hun prestaties? Of wilt u bestaande relaties versterken door middel van een unieke belevenis? De afdeling Groepsreizen & Incentives van de Jong Intra Vakanties helpt u graag bij het samenstellen van een motivatie- of beloningsreis op maat!

Hoe werkt het?

U profiteert van onze jarenlange ervaring en expertise en van ons wereldwijde netwerk van hotels en luchtvaartmaatschappijen. Ons team van accountmanagers staat voor u klaar met innoverende ideeën en suggesties. Echter, elke groepsreis die wij samenstellen wordt volledig in nauw overleg met u samengesteld. Uw wensen met betrekking tot de bestemming, het vervoer, de hotels en activiteiten tijdens de reis staan daarbij uiteraard centraal. Aan de hand van uw budget kunnen wij een geheel vrijblijvende offerte voor u samenstellen die wij graag persoonlijk met u bespreken.  

Interesse?

Neem gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst en kunnen door onze jarenlange ervaring snel en adequaat een offerte voor u samenstellen. 

Het team Groepsreizen & Incentives

Tel: 0180-457749
E-mail: groepsreizen@dejongintra.nl