Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Vind Maatwerk reizen China
Keuze uit 0 vakanties

Deze reizen zijn momenteel nog niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Wij nemen graag een voorboeking in behandeling. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen.

Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Heeft u speciale wensen of ideeën voor uw vakantie in China. Onze verre reizen specialisten adviseren u graag, zodat jullie samen uw droomreis kunnen samenstellen. Wij reserveren voor u de benodigde hotelovernachtingen en u kunt op eigen wijze China ontdekken. Alles wordt prima geregeld voor uw reis op maat naar China!

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stel uw eigen reis samen

Onze adviseurs

Uiteraard staan wij dag en nacht voor u klaar met de mooiste ideeën, routes en aanbevelingen voor uw verre reis naar China. Wij hebben de routes en reizen op deze website met zorg uitgekozen en samengesteld, maar wilt u hier zelf toch liever iets in aanpassen of heeft u meer tijd om te genieten van het land, laat het ons dan weten. Wij passen graag de reis geheel naar uw wens aan. Indien u een geheel anders voorstel heeft, kijken wij graag met u naar de mogelijkheden en kunnen wij eventueel een offerte geheel op maat samenstellen.

Mariëlle
Mariëlle Verre reizen specialist
martine
Martine Maatwerk specialist
Peter van Wingerden
Peter Maatwerk specialist

Populaire bestemmingen

Uw reismogelijkheden

Ons uitgebreide en gevarieerde aanbod van reizen maakt het u mogelijk in China uw dromen werkelijkheid te laten worden. U kunt een keuze maken uit een van onze uitgekiende programma's, maar u kunt ook uw reis geheel op maat laten samenstellen. Of u nu individueel of in groepsverband wilt reizen, een rondreis door Chinawilt, in een stad wilt verblijven, van de rust wilt genieten of wellicht een combinatie van deze mogelijkheden.

Ervaringen

Bert en Laurentien Schreurs - Limburg We hebben genoten van onze zelf samengestelde rondreis door Thailand. We waren er al een paar keer eerder geweest en wilde eigenlijk eens van de gebaande paden af. Het reisbureau heeft ons geweldig geholpen en geadviseerd.Voor avonturiers de ideale manier om een land te ontdekken.
Lees meer Lees minder
  • Zorgeloos genieten
  • Garantie voor een topvakantie
  • Gewoon goed geregeld!