Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Vind Vakantie China
Keuze uit 3 vakanties

Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Speciaal geselecteerd
Ontdek onze unieke vakanties
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
September 2019
Oktober 2019
November 2019
maatwerk reizen
Maatwerk reizen
Elk mens is uniek en heeft ook zijn eigen specifieke wensen.
 • Uw reis op maat samengesteld
 • Advies van onze specialisten
 • Geen onverwachte kosten
Lees verder
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over China
Goed voorbereid op vakantie

Een ideale bestemming voor een onvergetelijke rondreis. Samen met de Jong Intra Vakanties komt u in aanraking met de cultuur van deze bestemming. De Chinese muur bezoeken? of toch de 'verborgen stad' in Beijing? Het kan allemaal!

Steeds meer mensen leren China kennen en zijn zeer onder de indruk van de grote verscheidenheid van het land. De rijke cultuur en prachtige natuur maken China, tezamen met een grootse geschiedenis en vele fascinerende bezienswaardigheden, een unieke bestemming voor elk type reiziger. Niet voor niets wordt China ‘het Land van de Toekomst’ genoemd. China is ook een zeer inspirerend land; zeker niet alleen vanwege de diepgewortelde en mysterieuze oosterse spiritualiteit, maar vooral om de energie van de vooruitgang en de wens om deze te delen. Huan Ying Dao Zhong Guo!

Vlieg nu extra voordelig met Lufthansa en bespaar tot € 300 p.p.!

Onze adviseurs

Uiteraard staan wij dag en nacht voor u klaar met de mooiste ideeën, routes en aanbevelingen voor uw verre reis naar en door China. Wij hebben de routes en reizen op deze website met zorg uitgekozen en samengesteld, maar wilt u hier zelf toch liever iets in aanpassen of heeft u meer tijd om te genieten van het land, laat het ons dan weten. Wij passen graag de reis geheel naar uw wens aan. Indien u een geheel anders voorstel heeft, kijken wij graag met u naar de mogelijkheden en kunnen wij eventueel een offerte geheel op maat samenstellen.
Irene Berkhout
Irene Maatwerk specialist
Mariëlle
Mariëlle Verre reizen specialist
Peter van Wingerden
Peter Maatwerk specialist

Populaire bestemmingen in China

Uw reismogelijkheden

Ons uitgebreide en gevarieerde aanbod van reizen maakt het u mogelijk in China uw dromen werkelijkheid te laten worden. U kunt een keuze maken uit een van onze uitgekiende programma's, maar u kunt ook uw reis geheel op maat laten samenstellen. Of u nu individueel of in groepsverband wilt reizen, een rondreis door China wilt, in een stad wilt verblijven, van de rust wilt genieten of wellicht een combinatie van deze mogelijkheden.

Maatwerk reizen

Elk mens is uniek. Daarom heeft iedereen specifieke wensen als het om vakanties gaat. Dat begrijpen wij bij de Jong Intra Vakanties als geen ander. Daarom bieden wij u naast ons uitgebreide aanbod ook maatwerk reizen aan! Uw reis op maat samengesteld door onze specialisten.

Maatwerk reizen

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 3 vakanties in China

Ervaringen

Familie Lubbers - Rotterdam Super vakantie gehad deze zomer. We hebben ons idee over dit prachtige land echt moeten bijstellen. We hebben spijt dat we niet voor een langer verblijf hebben gekozen. Misschien in de toekomst nog een keer.
Lees meer Lees minder
Vivienne, Stan en Hendrikus Wij zijn ontzettend enthousiast. De organisatie was top en vooral de verlenging op Hainan is een aanrader. Wij vinden het leuk om dit met jullie te delen, want zonder jullie zou de reis niet zo´n succes zijn geweest!
Lees meer Lees minder

China in beeld

 • Video China
  Video China
 • Yunnan
  Yunnan
 • Chengdu Panda
  Chengdu Panda
 • Beijing
  Beijing
 • Beijing
  Beijing
 • China
  China
 • Hong Kong traditionele jonk
  Hong Kong traditionele jonk
 • Waterdorp Zhujiajiao
  Waterdorp Zhujiajiao

Populaire vakanties in China

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 3 vakanties in China
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!