Vind Rondreis Canada
Keuze uit 21 vakanties

Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Vakantie inspiratie
Ontdek welke vakantie bij u past
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
Mei 2020
Juni 2020
Juli 2020
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Een rondreis Canada is de beste manier om van dit uitgestrekte land een goed beeld te krijgen. Het is een natuurpark op zich met een ongerepte natuur, maar ook met vele culturele en historische attracties. Een bezoek aan steden als Montréal, Québec City, Toronto, Vancouver en Ottawa zitten zeker in ons aanbod voor een rondreis Canada.

Onze adviseurs

Uiteraard staan wij dag en nacht voor u klaar met de mooiste ideeën, routes en aanbevelingen voor uw verre reis naar Canada. Wij hebben de routes en reizen op deze website met zorg uitgekozen en samengesteld, maar wilt u hier zelf toch liever iets in aanpassen of heeft u meer tijd om te genieten van het land, laat het ons dan weten. Wij passen graag de reis geheel naar uw wens aan. Indien u een geheel anders voorstel heeft, kijken wij graag met u naar de mogelijkheden en kunnen wij eventueel een offerte geheel op maat samenstellen.

Irene Berkhout
Irene Maatwerk specialist
martine
Martine Maatwerk specialist
Wilfried Canada kano
Wilfried Verre reizen specialist

Populaire bestemmingen

Imponerende rondreizen Canada

Uit ons aanbod rondreizen Canada kunt u kiezen voor groepsrondreizen Canada of individuele rondreizen door Canada. Indien u kiest voor een groepsrondreis heeft u de beschikking over een Duits of Engels sprekende reisleiding, dit in verband met het internationale reisgezelschap waarmee u reist, en een airconditioned touringcar met toilet.

Indien u liever een Canada rondreis individueel maakt, staat er een huurauto gereed op het vliegveld van aankomst en ligt er een uitgebreide informatiemap met Nederlandstalige routebeschrijvingen in het eerste hotel voor u gereed.

Wat u ook kiest er wachten ontelbaar veel ervaringen op u, van prachtige kustroutes en bergketens tot vlakke uitgestrekte prairies, woestijnen en ravijnen. De bruisende grote steden van Canada in combinatie met de charmes van de kleine dorpen. Een continent van extremen, alles is groot, vaak veel en met een enorme diversiteit aan levensstijlen en ongekende mogelijkheden. Ons uitgebreide en gevarieerde aanbod van rondreizen door Canada maakt het voor u mogelijk in Canada uw dromen werkelijkheid te laten worden.

In de diverse rondreizen Canada hebben onze reisspecialisten voldoende rustpunten ingebouwd zodat u goede kennis kunt maken met de individuele, Franstalige of Engelstalige steden. Heerlijk om op eigen gelegenheid deze uitnodigende steden te verkennen. Voor meer vragen over ons aanbod rondreizen door Canada kunt u bij onze Amerika en Canada experts terecht. Zij kunnen u aanvullende tips en adviezen geven.

Uit reacties van onze klanten, die al een rondreis door Canada hebben gemaakt, weten wij dat zo’n imponerende reis, naar meer smaakt. Zo zou u ook naar ons aanbod voor een rondreis Amerika kunnen kijken. Of het bijzonder populaire gedeelte de westkust van Amerika.  Voor nog inspiratie kunt u ons aanbod verre reizenbekijken. Wat denkt u van rondreizen China of rondreizen Zuid Afrika?

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 21 vakanties

Ervaringen

Familie Slokkers, Noord Brabant We wilden al zo lang naar Canada dat we nu eindelijk de knoop hebben doorgehakt en geboekt. Het aanbod was fantastisch dus de verwachtingen waren hoogespannen. Achteraf kunnen we zeggen het was geweldig, prima geregeld, geweldige touringcar en chauffeur en niet te vergeten; de gids. We willen nog best een keer. Wie weet!
Lees meer Lees minder

Populaire vakanties in Rondreis Canada

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 21 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
  • Zorgeloos genieten
  • Garantie voor een topvakantie
  • Gewoon goed geregeld!