Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Vind Maatwerk reizen Canada
Keuze uit 28 vakanties
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Heeft u uw vakantie Canada al helemaal uitgestippeld en wilt u dat dit voor u geregeld wordt? Of wilt u graag advies ontvangen van specialisten? Het kan allebei bij de Jong Intra Vakanties! Onze verre reizen specialisten luisteren graag naar uw reiswensen en ideeën, zodat zij in combinatie met hun ervaring een mooie reis voor u kunnen samenstellen! Dit neemt u veel werk uit handen.

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stel uw eigen reis samen

Onze adviseurs

Uiteraard staan wij dag en nacht voor u klaar met de mooiste ideeën, routes en aanbevelingen voor uw verre reis naar Canada. Wij hebben de routes en reizen op deze website met zorg uitgekozen en samengesteld, maar wilt u hier zelf toch liever iets in aanpassen of heeft u meer tijd om te genieten van het land, laat het ons dan weten. Wij passen graag de reis geheel naar uw wens aan. Indien u een geheel anders voorstel heeft, kijken wij graag met u naar de mogelijkheden en kunnen wij eventueel een offerte geheel op maat samenstellen.

Irene Berkhout
Irene Maatwerk specialist
Peter van Wingerden
Peter Maatwerk specialist
Wilfried Canada kano
Wilfried Verre reizen specialist

Populaire bestemmingen

Uitgebreid familiebezoek

Familie bezoek in Canada afleggen is niet iets wat u jaarlijks doet en nu u daar dan toch bent, wilt u het bezoek verlengen en genieten van wat Canada allemaal te bieden heeft. Onze verre reizen specialisten kunnen u adviseren over de mogelijkheden omdat zij werken met gerenommeerde en gespecialiseerde partners ter plaatse.

Afhankelijk van uw wensen bekijken zij wat het meest passend is en doen u een voorstel voor een maatwerk reis Canada. Mogelijk zijn dat delen van een bestaande groepsreis Canada of een individuele rondreis Canada. Als u graag een groepsrondreis maakt heeft u in veel gevallen de beschikking over een lokale Nederlands- of Engelssprekende gids met een airconditioned touringcar. Als u liever zelf rijdt dan er is er een uitgebreide Nederlandstalige informatiemap beschikbaar.

Er zijn veel mogelijkheden om uw bezoek uit te breiden met bijvoorbeeld een bezoek aan Vancouver, Ottawa, Toronto, of één of meerdere Nationale Parken, zoals bv. Banff of Jasper National Park, of de Niagara Falls. Uw familiebezoek wordt aangenamer met een maatwerk reis Canada.

Voor meer informatie en speciale wensen om van uw familiebezoek een droomreis te maken bekijkt u ons aanbod maatwerk verre reizen.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 28 vakanties

Ervaringen

Tom en Tatum Na eerst een paar groepsrondreizen door Canada gemaakt te hebben, nu dan eindelijk een reis gemaakt geheel naar eigen inzicht en wens. De verre reizen specialisten van de Jong Intra Vakanties hebben ons daarbij enorm geholpen. Zij hebben verder alle reserveringen gedaan en wij zijn onbezorgd op pad gegaan. Geweldige ervaring in dit prachtige grote land.
Lees meer Lees minder

Populaire vakanties in Maatwerk

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 28 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
  • Zorgeloos genieten
  • Garantie voor een topvakantie
  • Gewoon goed geregeld!