Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Vind Busreizen Spanje
Keuze uit 4 vakanties

Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Top bestemmingen
Ontdek de mooiste en leukste plekken
Vind uw ideale vakantie
Direct naar het aanbod
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
December 2019
April 2020
Mei 2020
Intro
Lees alles over Spanje
Goed voorbereid op vakantie

Een mooie excursiereis per bus, al dan niet in combinatie met een vliegreis naar de bestemming, de beste reisleiders, uitstekende chauffeurs en transfers naar mooie hotels! Kies voor een busreis Spanje en geniet optimaal!

Of u nu zin heeft in een stedentrip Barcelona per bus met reisleiding, een excursiereis per bus door Spanje of een vliegreis naar Andalusië: wij bieden het allemaal. Stap bij ons in de bus naar Spanje en geniet.

Onze adviseurs

Al jaren hebben wij 2 vaste reisleiders in dienst in Spanje: Olav Boelman en Maurits Lith. Zij wonen en werken beiden al jaren in Spanje en begeleiden vele van onze reizen. Of u nu meegaat met de reis ‘Ontdek Barcelona’, de reis ‘Andalusië en Gibraltar’ of de reis ‘Het Moorse Erfgoed’, u loopt zeker kans om één van deze heren tegen het lijf te lopen.

trudy
Trudy Busreizen specialist

Populaire bestemmingen in Spanje

Populaire busreizen

Ontdek met onze chauffeur en/of reisleider de Spaanse zon, het Spaanse temperament en de Spaanse bezienswaardigheden en kies voor een van onze prachtige busreizen, u heeft de keuze uit onder andere:

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 4 vakanties in Spanje

Waarom de Jong Intra Vakanties?

Wij organiseren al 45 jaar busreizen

Al 45 jaar organiseren wij busreizen naar mooie landen en steden. En dat doen wij nog steeds met alle liefde! Onze specialisten stellen graag de leukste busreizen voor u samen, zodat u dé hotspots ziet op een comfortabele manier. Wij vinden het belangrijk dat u een onvergetelijke vakantie heeft waar u met plezier op terug kunt kijken.

Winnaar beste busvakanties Nederlandse Vakantie Award

Wij zijn 6 februari 2016 winnaar geworden van de Nederlandse Vakantie Award beste busvakanties. En daar zijn wij ontzettend trots op!

Waar wij ook trots op zijn: in het afgelopen jaar beoordeelden onze gasten de reisleiders van de busreizen Kroatië met een 8,6 en onze chauffeurs zelfs met een 9,5. Gaat u ook een keer met hen mee?

Moderne touringcars

Wij vinden het belangrijk dat u op een comfortabele manier reist. Daarom is onze Comfort Class touringcar in het bezit van een toilet, koelkast, koffiezetapparaat en airconditioning. De stoelafstand bedraagt 85 centimeter. Onze Luxury Class touringcar heeft nóg meer beenruimte (92 centimeter), zijwaarts verstelbare stoelen, eigen stopcontacten en verstelbare voet- en hoofdsteunen.

Een groepsgrootte van maximaal 44 personen

Om het u nog comfortabeler te maken, hebben wij de groepsgrootte beperkt tot maximaal 44 personen voor alle busreizen. Voor busreizen met reisleiding hanteren wij een maximum van 38 personen.

Ervaringen

A. Drieduite Reisleider Maurice van Lith is een prima vakman die niet alleen een duidelijke toelichting geeft op hetgeen er in Barcelona te zien is, maar ook de politieke en financiële perikelen in Spanje van dit moment op begrijpelijke wijze uiteenzet. Daarnaast trad hij zeer alert op toen mijn echtgenote getroffen werd door een voedselvergiftiging: per taxi naar de dienstdoende apotheek en nazorg. Klasse! Pluspunt in Barcelona: het groepsgewijs gebruik maken van het openbaar vervoer. Alle programmapunten waren prima bereikbaar.
Lees meer Lees minder
Amanda Verschuuren Heb nog nooit in zo'n weinig tijd zo veel gezien. Chapeau!
Lees meer Lees minder
D. Jacobs Maurits van Lith is een perfecte gids. Hij gaf niet alleen informatie over gebouwen en bouwstijlen, maar echt een totaalbeeld over de economie, bevolking en geschiedenis.
Lees meer Lees minder
C. Spaandonk We hadden in Andalusië een ontzettend goede en gemotiveerde reisleidster!
Lees meer Lees minder
Corry Wij hebben de rondreis door Andalusië gedaan. Een superreis met een superreisleider, Olav!
Lees meer Lees minder

Spanje in beeld

 • Spanje
  Spanje
 • Alhambra Granada
  Alhambra Granada
 • Groepsfoto
  Groepsfoto
 • Placa de Espana Sevilla
  Placa de Espana Sevilla

Populaire vakanties in Spanje

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 4 vakanties in Spanje
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Een team met passie voor reizen staat voor u klaar!
 • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder
 • Persoonlijke aandacht en uitstekende service