Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Vind Busreizen Duitsland
Keuze uit 27 vakanties

Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Top bestemmingen
Ontdek de mooiste en leukste plekken
Vind uw ideale vakantie
Direct naar het aanbod
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
December 2019
Januari 2020
Februari 2020
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Duitsland
Goed voorbereid op vakantie

Al ruim 40 jaar staan wij bekend als één van de belangrijkste aanbieders van busreizen in binnen- en buitenland. Of het nu gaat om een busreis naar de Moezel, het Zwarte Woud of een stedentrip naar de prachtige hoofdstad Berlijn, wij bieden de mooiste busreizen naar Duitsland naar vele regio's en bestemmingen. In het afgelopen jaar beoordeelden onze gasten de busreizen Duitsland met een 8,2 en onze chauffeurs zelfs met een 8,9!

De luxe touringcar en onze deskundige chauffeurs nemen u mee voor een mooie busvakantie. Duitsland: een heerlijk vakantieland en toch vlakbij huis!

Onze adviseurs

Altijd al Berlijn willen ontdekken? Ga dan met ons mee en boek de busreis Berlijn. Per luxe touringcar met deskundige chauffeur reist u over de Duitse snelwegen snel en comfortabel naar de hippe hoofdstad Berlijn. Onze reisleider ter plaatse, Bernd Liebig, kan u van alle informatie voorzien, zodat u in enkele dagen alle ins en outs kent van Berlijn. Gaat u met ons mee?

trudy
Trudy Busreizen specialist

Populaire bestemmingen in Duitsland

Kies uit ons diverse aanbod

Ontdek met onze deskundige chauffeur/reisleider het Duitse gemütlichkeit, de mooie steden en de prachtige landschappen en kies voor één van onze prachtige busreizen Duitsland. U heeft onder andere de keuze uit deze busvakantie Duitsland bestemmingen:

U reist met de bus naar Duitsland per Luxe touringcar Comfort Class.

Naast onze busexcursies naar Duitsland kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor een autovakantie Duitsland of een Stedentrip Berlijn per eigen vervoer, trein of per vliegtuig.

Voor een volledig verzorgde busreis, uitstekende verzorging, mooie excursies: kortom een heerlijke vakantie boekt u snel een busreis Duitsland.

Bodensee

De Bodensee is een meer in Midden-Europa. Het wordt grotendeels gevoed door de Rijn (Alpenrijn), die het meer in het oosten binnenstroomt en in het westen weer verlaat. De naam komt van het plaatsje Bodman, aan de westpunt. Soms wordt ook de naam Meer van Konstanz gebruikt. Het meer meet 536 km² en heeft een stroomgebied van 11.500 km². Daarmee is het meer het op drie na grootste van Midden-Europa. Het meer behoort tot drie landen: Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Er loopt geen grens door het meer, aangezien het staatkundig een condominium is met een gedeelde soevereiniteit. De grootste steden aan het meer zijn Konstanz en Friedrichshafen in Duitsland en Bregenz in Oostenrijk.

De Bodensee wordt vooral bezocht tijdens onze busreizen Zwarte Woud.

Thuringen

Thüringen is het geografische midden van Duitsland en heeft een rijk gevarieerd landschap met bergen van bijna duizend meter hoog, ontelbare weiden en eindeloze wouden en natuurparken, talrijke beken, rivieren en meren. Thüringen wordt dan ook het groene hart van Duitsland genoemd en heeft niet minder dan 16.000 kilometer bewegwijzerde wandelpaden, zowel voor de geoefende als de recreatieve wandelaar.
Thüringen staat ook bekend als een regio van burchten en kastelen, een uitgesproken goede keuken en een zeer verscheiden culturele achtergrond. U kunt ook in Thüringen terecht om uw geest en lichaam te ontspannen, er is namelijk een groot aanbod aan moderne kuuroorden.  Het is dankzij de geneeskrachtige bronnen en mineralen in combinatie met het goede klimaat, dat Thüringen een kuurregio is geworden. Ongeveer twintig kuuroorden, van luchtkuuroord tot mondain kuurbad, staan tot uw beschikking.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 27 vakanties in Duitsland

Ervaringen

F. Westra De busreis naar Endingen was heerlijk ontspannen en een erg gezellige sfeer! Vriendelijke bediening. Kortom in één woord: PRIMA. Respect voor onze chauffeur, Gerard Huurman, hij wist ten alle tijde de stemming erin te houden, hij is zorgzaam en opgewekt, een geweldige chauffeur.
Lees meer Lees minder
Mevrouw Kerkhof-van Wolven Graag wil in onze waardering uitspreken over onze geweldige chauffeur. Tevens de complimenten voor de comfortabele bus! (over de busreis Dresden, Leipzig en Weimar)
Lees meer Lees minder
Mevrouw van der Brug De busreis naar Löf aan de Moezel was een leuke vakantie.
Lees meer Lees minder

Duitsland in beeld

 • Schloss Neuschwanstein
  Schloss Neuschwanstein
 • Duitsland
  Duitsland
 • Vakwerkhuizen
  Vakwerkhuizen

Populaire vakanties in Duitsland

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 27 vakanties in Duitsland
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
 • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder
 • Persoonlijke aandacht en uitstekende service