Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Zoeken
Persoonlijk contact?    0180-457803
Welkom terug!
Bekijk hier uw recent
bekeken of bewaarde reizen.

Wintersport Zweden

Op zoek naar een wintersport Zweden? Wij hebben de mooiste accommodaties voor u geselecteerd. Of maak er winterrondreis door Zweden. Een wintersport Zweden kan heel divers zijn. Lees snel verder of bekijk direct het aanbod!

Lees alles over Zweden

Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Zweden
Goed voorbereid op vakantie

Wintersport Zweden is ideaal om met het hele gezin te doen. Skiën, langlaufen, snowboarden, schaatsen en vooral heel veel sneeuw. Wat wilt u nog meer? Wintersport Zweden is meer dan skiën alleen!

Onze adviseurs

Zweden is in de winter eigenlijk voor twee duidelijke doelgroepen: de families met (kleine) kinderen gaan naar het zuiden van Zweden, naar Idre Fjäll of Malung, terwijl de 'Dinks' (double income, no kids) eerder richting Zweeds Lapland zullen vertrekken. Daar wacht Kiruna, het IJshotel en het noorderlicht.

Barbara
Barbara Wintersport specialist
Heleen
Heleen Scandinavië expert

Populaire bestemmingen in Zweden

IJshotel en diepe sneeuw

Zweden kent naast Noorwegen en Finland ook een traditie als het gaat om wintersport. Men doet er alles aan om uw wintersport Zweden in alle opzichten te laten slagen. In de skigebieden, Åre Branäs , Orsa Grönklitt en Idre, is veel geïnvesteerd in uitbreiding van de accommodaties en voorzieningen. Sterke punten van de Zweedse wintersportcentra zijn de sportieve sfeer, de faciliteiten voor gezinnen, de goede prijs-kwaliteit verhouding en de schitterende natuur.

Vooral activiteiten die met de aanwezigheid van zoveel sneeuw te doen zijn, naast het skiën, oefenen veel aantrekkingskracht uit en maken het dat Zweden een steeds populairder wintersportland aan het worden is. Wat dacht u van vakantie waar outdoor activiteiten gepland zijn, in combinatie met skiën en ook nog vrije tijd voor uzelf? Overnachten in een ijshotel, of een huskytocht onder de Poolcirkel om maar wat te noemen. Wij noemen dat een echte wintersportbelevingsreis. Maar ook in Noorwegen of Finland zijn schitterende alternatieven, bekijkt u ons aanbod wintersport Noord Noorwegen of wintersport Fins Laplandmaar eens.

Natuurlijk kunt u overwegen afhankelijk waar u bent, de hoofdstad van Zweden, Stockholm, te bezoeken. Een stedentrip Stockholm is altijd de moeite waard om te doen.

Welke keuze u ook maakt een wintersport Zweden zal grote indruk bij u maken.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 7 vakanties in Zweden

Ervaringen

Fam. van der Heyden - Lelystad Wij hadden onze bedenkingen bij een wintersportvakantie in Zweden. Maar we hebben het toch maar eens gedaan. En hebben er beslist geen spijt van gehad. Zweden is een prachtig land en we hebben al besloten om ook eens in de zomer te gaan.
Lees meer Lees minder
Toon en Wilma van Ostayen - Utrecht De huskytocht was het hoogtepunt van onze vakantie. Wat een geweldige belevenis was dat! In één woord: super!
Lees meer Lees minder

Zweden in beeld

 • Geilo familie in de sneeuw
  Geilo familie in de sneeuw
 • Sleetje rijden
  Sleetje rijden
 • Moeder met kinderen in de sneeuw
  Moeder met kinderen in de sneeuw

Populaire vakanties in Zweden

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 7 vakanties in Zweden
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zowel accommodaties als rondreizen
 • Vervoer naar keuze
 • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder