Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Zoeken
Persoonlijk contact?    0180-457803
Welkom terug!
Bekijk hier uw recent
bekeken of bewaarde reizen.

Vakantie Seychellen

"Another World"

Lees alles over Seychellen

Deze reizen zijn momenteel nog niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Wij nemen graag een voorboeking in behandeling. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen.

maatwerk reizen
Maatwerk reizen
Elk mens is uniek en heeft ook zijn eigen specifieke wensen.
 • Uw reis op maat samengesteld
 • Advies van onze specialisten
 • Geen onverwachte kosten
Lees verder
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Seychellen
Goed voorbereid op vakantie

Genieten van een prettig klimaat op een betoverende bestemming? Dan zijn de Seychellen eilanden perfect voor u! De Jong Intra Vakanties heeft de mooiste reizen voor u klaar staan.

De Seychellen kennen het gehele jaar door een prettig klimaat. De drie bekendste eilanden van de Seychellen zijn Mahé, Praslin en La Digue, welke zeer goed gecombineerd kunnen worden om een prachtige "island hopping" reis te maken. Op een aantal kleinere eilandjes zijn eveneens prachtige accommodaties te vinden zoals op Bird en Silhouette Island.

Onze adviseurs

Uiteraard staan wij voor u klaar met de mooiste ideeën, routes en aanbevelingen voor uw verre reis naar de Seychellen. Wij hebben de accommodaties en reizen op deze website met zorg uitgekozen en samengesteld, maar wilt u hier zelf toch liever iets aanpassen of wilt u meer tijd doorbrengen op de Seychellen, laat het ons dan weten. Wij passen graag de reis geheel naar uw wens aan. Indien u een geheel anders voorstel heeft, kijken wij graag met u naar de mogelijkheden en kunnen wij een uitgebreid reisvoorstel geheel op maat voor u samenstellen samenstellen.

Irene Berkhout
Irene Maatwerk specialist
Barbara van Eck
Barbara Verre reizen specialist
Mariëlle
Mariëlle Verre reizen specialist

Populaire bestemmingen in Seychellen

Ons reisaanbod

De Seychellen is een eilandengroep in de Indische Oceaan ongeveer 1600 kilometer ten oosten van Tanzania en ten noorden van Madagaskar. De archipel bestaat uit 115 tropische eilanden, waarvan minder dan een derde bewoond is. Het is daarmee qua inwonertal het kleinste land van Afrika. Doordat de eilanden zo afgelegen liggen zijn er hier veel bijzondere planten en dieren die nergens anders ter wereld voorkomen. De drie bekendste eilanden van de Seychellen zijn Mahé, Praslin en La Digue. Ga op een bijzondere islandhopping reis langs deze drie prachtige eilanden voor een onvergetelijke bounty ervaring.

Voor meer en andere informatie over ons aanbod Seychellen reizen, kunt u contact opnemen met onze verre reizen specialisten. Bijvoorbeeld over een rondreis Islandhoppen Seychellen of diverse accommodaties op de Seychellen, zoals Paradise Sun en Labriz Resort & Spa. Mocht de Seychellen niet de vakantiebestemming zijn die u wenst dan kunt u ook ons aanbod verre reizen bekijken voor een andere bestemming. Bijvoorbeeld ons aanbod rondreizen Noord Amerikaof rondreizen Zuid Afrikazijn ook interessante reizen.

Informeer ook naar de mogelijkheden om Zuid-Afrika te combineren met de Seychellen bij ons maatwerkteam.

Maatwerk reizen

Elk mens is uniek. Daarom heeft iedereen specifieke wensen als het om vakanties gaat. Dat begrijpen wij bij de Jong Intra Vakanties als geen ander. Daarom bieden wij u naast ons uitgebreide aanbod ook maatwerk reizen aan! Uw reis op maat samengesteld door onze specialisten.

Maatwerk reizen

Ervaringen

Sven en Michelle Wij hebben tijdens onze huwelijksreis een heerlijk verblijf gehad op 3 eilanden. Parelwitte zandstranden en een stralende zon, wij hebben heerlijk genoten!
Lees meer Lees minder

Seychellen in beeld

 • Video Seychellen
  Video Seychellen
 • Seychellen
  Seychellen
 • La Digue by Boat & Bike - Seychellen
  La Digue by Boat & Bike - Seychellen
 • Boy & Coco de Mer - Seychellen
  Boy & Coco de Mer - Seychellen
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!