Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Nieuws

Prijzenregen voor de Jong Intra Vakanties

Ridderkerk, 28 januari 2019

In Grand Hotel Huis Ter Duin te Noorwijk werd afgelopen zaterdagavond het jaarlijkse Reisgala georganiseerd. Tijdens dit gala worden de ‘Oscars’ van de Reisbranche uitgereikt, de prestigieuze Vakantie Awards. In bijzondere, feestelijke setting mochten zeventien reisorganisaties een award in ontvangst nemen als beloning voor het leveren van de beste service en kwaliteit, gekozen dóór vakgenoten. De Jong Intra Vakanties was in vier categorieën genomineerd en sleepte maar liefst drie awards in de wacht; Beste Autovakanties, Beste Busvakanties en Beste Wintersportvakanties.

De meest verrassende Award volgens Coby van Dongen, commercieel directeur van de Jong Intra Vakanties, is toch wel de Vakantie Award van Beste Autovakanties. ‘Heel bijzonder dat we voor deze categorie als winnaar uit de bus zijn gekomen’. De Award voor Beste Wintersportvakanties heeft de reisorganisatie dit jaar voor tweede keer op rij in ontvangst mogen nemen. Het paradepaardje Busvakanties van de Jong Intra Vakanties viel ook dit jaar, zoals voorafgaande jaren, weer in de prijzen. Al met al een prachtavond zegt Coby van Dongen. ‘Dit geeft zoveel energie. We zijn ongekend blij en trots op de erkenning van onze vakgenoten. Het is een enorme opsteker voor het team in Ridderkerk, maar zeker niet minder voor onze chauffeurs en reisleiders die onze service en kwaliteit tijdens de reis waarborgen’.

De basis voor de organisatie is dat er een goed product aangeboden wordt tegen een eerlijke prijs en dat alles gewoon perfect geregeld is. Bovendien wil de Jong Intra Vakanties de juiste inhoud geven aan het woord ‘aandacht’; aandacht voor de klant, aandacht voor kwaliteit én aandacht voor haar partner in business.