Corona virus

De laatste ontwikkelingen rondom Corona virus vindt u hier

Vind Riviercruises Hongarije
Keuze uit 2 vakanties
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Een cruise over de majesteuze Donau neemt u mee naar diverse landen in Centraal Europa met allemaal hun eigen hoogtepunten. Uiteraard wordt hierbij ook Budapest in Hongarije aangedaan.

Onze adviseurs

Als u de tijd heeft is het erg leuk om een wandeling te maken over de, door leeuwen bewaakte, Kettingbrug. Vanaf de brug heeft u een prachtig uitzicht over de beide oevers waaraan de stad gelegen is.

jlo
Jan Willem Busreizen specialist
trudy
Trudy Busreizen specialist
Rodger
Rodger Busreizen specialist

Populaire bestemmingen

Reisaanbod

Het riviercruisen wordt in Europa steeds populairder want er zijn vele duizenden kilometers aan Europese rivieren die met een riviercruise schip uitstekend te bevaren zijn. Om de Donau door Hongarije te bevaren zijn er diverse mogelijkheden. U kunt al per schip vanuit Nederland vertrekken, maar zeker sneller zijn onze reizen waarbij we de reis naar Passau per luxe touringcar maken en daar inschepen voor een bezoek aan o.a. Wenen, Budapest, Melk en Bratislava.

Naast onze riviercruises Hongarije bent u uiteraard ook bij ons aan het juiste adres voor een riviercruise door Duitsland of een riviercruise door Nederland.

Wilt u volledig verzorgd op vakantie? Boek dan snel een riviercruise Hongarije!

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 2 vakanties

Ervaringen

Meneer Hakstege De reis aan boord van de Serenity is ons uitstekend bevallen. De reis naar Passau met de bus was al goed geregeld, maar aan boord vonden wij alles helemaal perfect. We hebben prachtige steden als Wenen, Bratislava en Budapest gezien en willen zeker nog een keer terug.
Lees meer Lees minder
Ankie Janssen We vonden het heel erg fijn dat we 2 dagen in Budapest bleven liggen, maar eigenlijk was dat nog steeds te kort. We gaan zeker nog een keertje terug.
Lees meer Lees minder

In beeld

 • Budapest
  Budapest
 • Panorama Budapest
  Panorama Budapest
 • Kettingbrug
  Kettingbrug

Populaire vakanties in Riviercruises

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 2 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!