Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Zoeken
Persoonlijk contact?    0180-457803
Welkom terug!
Bekijk hier uw recent
bekeken of bewaarde reizen.

Rondreis China

Laat u inspireren

Lees alles over deze vakanties

Vind de ideale vakantie
In slechts enkele stappen vindt u de vakantie die het best bij u past

Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Vakantie inspiratie
Ontdek welke vakantie bij u past
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
Juni 2019
Juli 2019
Augustus 2019
Intro
Snel door naar
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Als u dit unieke land wilt leren kennen dan is een rondreis China de beste keus. Ons aanbod is divers, van eenindividuele rondreis Chinavan 10 dagen tot een complete groepsrondreis China van 21 dagen. De specialisten van de Jong Intra Vakanties kunnen u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden voor uw droomreis naar het mysterieuze China, “het Land van de Toekomst”.

Onze adviseurs

Uiteraard staan wij dag en nacht voor u klaar met de mooiste ideeën, routes en aanbevelingen voor uw verre reis naar en door China. Wij hebben de routes en reizen op deze website met zorg uitgekozen en samengesteld, maar wilt u hier zelf toch liever iets in aanpassen of heeft u meer tijd om te genieten van het land, laat het ons dan weten. Wij passen graag de reis geheel naar uw wens aan. Indien u een geheel anders voorstel heeft, kijken wij graag met u naar de mogelijkheden en kunnen wij eventueel een offerte geheel op maat samenstellen.

Freek
Freek
Mariëlle
Mariëlle Maleisië expert
Peter van Wingerden
Peter Maatwerk specialist

Populaire bestemmingen

Uitgebreid en gevarieerd aanbod

China beschikt net als veel andere landen in Azië over een rijke cultuur en prachtige natuur. Tezamen met een grootse geschiedenis en fraaie bezienswaardigheden is het land zeer in trek als vakantie land, en met name voor een rondreis China.

Omdat het land zo uitgestrekt is hebben wij voor u een bijzonder gevarieerd aanbod van groepsrondreizen China samengesteld. Afhankelijk van uw specifieke wensen kunnen we u adviseren in de keuze van uw reis, over het startpunt, de gewenste highlights, de verplaatsingen tussen de steden en het eindpunt van de reis.

Ons aanbod met rondreizen door China staat altijd onder leiding van een Nederlands- of Engelssprekende reisleiding, afhankelijk van het type rondreis. China, met Beijing als hoofdstad, en Shanghai & Hong Kong als andere belangrijke en interessante steden, bieden vele bezienswaardigheden. Een stad als Xi’an, met het Terracotta leger, Guilin, wereldberoemd vanwege het “perfecte landschap”, Luoyang met de Drakenberggrotten en Chengdu met het Panda Breeding Centre.

Dit is maar een kleine greep uit de mogelijkheden om de reis van uw dromen te realiseren. Uiteraard is er tijdens uw rondreis China, nog voldoende tijd over om in diverse plaatsen die u aandoet deel te nemen aan excursies of om bijvoorbeeld een museum te bezoeken.

Gaat u voor een rondreis China? Lees dan meer over onze groepsreizen China of over onze individuele reizen door China.  

China is het land van onbegrensde mogelijkheden, wij zijn zeer benieuwd naar uw reiservaring. Mocht China niet uw het vakantiekeuze zijn dat u zoekt kunt u ook ons aanbod verre reizen bekijken voor een andere bestemming. Onze rondreizen Noord Amerika of rondreizen Afrika zijn ook bijzonder in trek.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 3 vakanties

Ervaringen

Familie Lubbers - Rotterdam Super vakantie gehad deze zomer. We hebben ons idee over dit prachtige land echt moeten bijstellen. We hebben spijt dat we niet voor een langer verblijf hebben gekozen. Misschien in de toekomst nog een keer.
Lees meer Lees minder
Vivienne, Stan en Hendrikus Wij zijn ontzettend enthousiast. De organisatie was top en vooral de verlenging op Hainan is een aanrader. Wij vinden het leuk om dit met jullie te delen, want zonder jullie zou de reis niet zo´n succes zijn geweest!
Lees meer Lees minder

In beeld

 • Chengdu Panda
  Chengdu Panda
 • Beijing
  Beijing
 • Beijing
  Beijing

Populaire vakanties in Rondreis

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 3 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!